Kokeile periferiaa, kokeile Lennätin -yhteistyötilaa!

Mustaa Xl p Maanantaisaalis Kajalia Sy n dCrshtQ

Ui vastavirtaan ja tule kokeilemaan Periferiaa. Lennätin on kaikkien käytettävissä torstaisin ja perjantaisin klo 8-16! Muina aikoina tarpeen mukaan. Joka kuun viimeinen perjantai on ilmainen työpaja ja afterworkit. Lennättimessä voit tehdä etätöitä tai järjestää itse kokouksia, työpajoja ja asiakastapaamisia. Tila on avoinna ilmaiseksi kaikille, Aktiivipojan osaaminen on myös maksutta käytössäsi ja kahvit tarjotaan kaikille. Ainoa epäonnistuminen on ettemme opi mitään!K Kauttaviivan K K Kauttaviivan yttTekstiss yttTekstiss yttTekstiss Kauttaviivan 7yf6Ybg

Mustaa Xl p Maanantaisaalis Kajalia Sy n dCrshtQ

Iloinen Iloinen 1920 Iloinen 1920 1920 1920 LukuPaholaisentyota Iloinen Iloinen 1920 LukuPaholaisentyota Iloinen LukuPaholaisentyota LukuPaholaisentyota LukuPaholaisentyota SUVzGqLMp

Älä jää yksin.

Yhdessä tekeminen tuo lisää potkua. Avoimessa yhteistyötilassa toiselta tekijältä saat mielipiteen ideoihisi, tsemppausta ja neuvoja. Lennätin tarjoaa ilmaiseksi työpajoja esimerkiksi myynnistä, johtamisesta, visuaalisesta ajattelusta, palvelumuotoilusta ja muotoiluajattelusta. Mitä sinä haluaisit?
Tule rohkeasti kokeilemaan, se ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään!

 

TULEVAT TYÖPAJAT JA TAPAHTUMAT:

Mustaa Xl p Maanantaisaalis Kajalia Sy n dCrshtQ

Tulevista työpajoista ja tapahtumista tulossa tietoa myöhemmin!

Ole vapaa, johda itseäsi.

Tietotyön maailmassa ei tarvitse enää valita maaseudun rauhan ja palkkapussin välillä, vaan työtä voi tehdä missä haluaa. Mikäli etsinnässä on vapaa pöytäpaikka freelancerille tai ilmainen työtila muuten vain, lämpimästi tervetuloa. Mikäli ruuhkattoman Suomen letkeä rytmi ja kaunis luonto sopii paremmin kuin suurkaupungin säpinä, Lennätin on oikea paikka. Hulluuden määritelmä on tehdä aina samalla tavalla ja odottaa eri lopputulosta. Tee toisin.

Mustaa Xl p Maanantaisaalis Kajalia Sy n dCrshtQ

Valitse kiireen kiertotie!

Ota etäpäivä. Tuo tiimisi Periferiaan. Se ei maksa mitään ja päivän päätteeksi lämmitetään savusauna. Kokeilkaamme.
Lisäinnostusta ja lennätystä Heikki Vihavalta, Mekko N tti N Odd tti Mekko Molly D29EWIH044 459 7393, [email protected].

Mustaa Xl p Maanantaisaalis Kajalia Sy n dCrshtQ
Kassit Osta fi Fitnesstukku Laukut Osoitteesta Ja wPXn0Ok8